BTD60D BAŞAY DESA 60cm DİK DÖNER TAŞLI
KIRMA DEĞİRMEN (TUZ, BULGUR VE TAHIL KIRMA)

  • Makina Genel Özellikleri
  • Kuru tahılların değirmen taşı ile kırılması içindir.
  • Bulgur, Tuz ve kuru tahılların özenle istenilen boyutta kırılması sağlanır.
  • 40cm, 50cm ve 60cm Taşlı modelleri mevcuttur.
  • Hayvan yemi yapmak için idealdir.
  • Başay DESA tarafından verimliliği arttırılmış mekanizma tasarımı vardır.

  • Makina Kullanım Alanları
  • Un İmalatı
  • Bulgur İmalatı
  • Özel Kırma Amaçlı

  • Makina Teknik Özellikleri
  • Ebatları A-) Yükseklik 200 cm B-) En 100 cm C-) Derinlik 100 cm
  • Enerji İhtiyacı 11 kw/saat 380V
  • Ağırlık 600 kg
  • Lojistik Taşıma 1 Palet
  • Kapasite 650-1000 kg/saat buğday işleme

  • Makina Kullanımı için gerekli olabilen makinalar
  • Giriş için Elevatör yada Helezon
  • Giren üründen metal ayrıştırmak için mıknatıs
  • Çıkış için Elevatör yada Helezon
  • Elektrik Kumanda Panosu

Örnek İşlenmiş Ürünler

Ürünler

BAŞERLER Pazarlama Makina İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Tacin Mahallesi, 1889. Sokak, no:37/1
68200, AKSARAY, TÜRKİYE
TEL: +90 382 215 1363
Whatsapp +90 531 819 0791

Sosyal Medya

Tesisler

Kendi İmalatlarımız:

1-) Un Değirmenleri Tesisleri

2-) Tohum Temizleme Tesisleri

3-) Organik Un ve Taşlı Değirmenler

4-) Çelik Silo Çözümleri

5-) Yem Değirmenleri

6-) Bulgur Tesisleri

7-) Baharat Değirmeni Çözümler

Başay PDF Catalog

Hakkımızda

BAŞAY olarak hedefimiz müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun makina ve sistem çözümleri üretmektir. Bu konudaki hizmet alanımız ağırlıklı olarak en küçükden, en büyük yerleşim ortamına kadar insanların temel gıda ihtiyacı olan buğdayın depolanışından un ve irmik aşamasına kadarki sorumluluğu firma olarak ustlenmiş bulunmaktayız.

Devamı...


©1972-2018 BAŞERLER Pazarlama Makina İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
BAŞAY, BAŞAY DESA, TAŞ DEVRİ, NİLFER, COOLSTONE Başerler Ltd. Şti. Tescilli markalarıdır.
Bütün hakları saklıdır.
Fiyatlar ve özellikler ihbarsız değiştirilebilir. Sitemizin içeriği yazılı ve onaylı izin olmadan alıntı yapılamaz, kopyalanamaz.